[ www.cybermagic.hu ]

Ma 2020. augusztus 13, csütörtök, Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.

Szolgáltatásaink

  • Kereskedelem
  • Webhoszting
  • Szerver bérlés
  • Szervíz
  • Fejlesztés
  • Webdesign
  • Internet értékesítés
  • Skype egyenleg és szolgáltatások értékesítése
  • VOIP szolgáltatások

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Munkatársaink

Androsovics Zoltán
Üzletvezetõ
+36/20-4629-234
(ügyfélszolgálati telefonszám)
Fax: +36/72-20-00-18

Fejlesztések

Pedagógusok Órakeret Kiszámítása
[pok.cybermagic.hu]

Hirdetés

Üdvözöljük a CYBER MAGIC Bt. weblapján.
Cégünk teljes körű számítástechnikai szolgáltatásokat nyújt intézményeknek, cégeknek és egyéni megrendelők részére.Bizalommal várjuk megkeresését !
     
    
Címlap
Skype, korlátlan beszélgetés 24 órában fix 1650 Ft havidíjért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 28. vasárnap, 00:00

 

Skype

 

Cégünk bevezette a Skype szolgáltatások viszonteladóként történő értékesítését. Mely szolgáltatáson belül ingyen ország opcióban 1650FT/hó-ért biztosítunk a kiválasztott országon belül ingyenes telefonálást 10.000 percig havonta vezetékes irányba. Ez az ár és szolgáltatás Magyarországra is érvényes. Fizetés kiállított számla alapján, negyedéves ciklusokban történik, magyar számlára utalással és azonnali aktiválással. Amint az összeg a számlánkon megjelenik a szolgáltatás azonnal használható, azaz nem kell kivárni az egy hetes átfutás a Skype rendszeren keresztül. Az első hónapra biztosítunk teszt időszakot, mely során csak egy hónap kerül kiszámlázásra és ha nem felel meg a szolgáltatás lemondható.

A könnyebb telefonálás érdekében ajánljuk a számítógép független megoldásunkat, melyhez csak egy router és egy Dualphone 3800 vezeték nélküli telefon szettre van szükség és számítógép nélkül is tud Skype hívásokat folytatni és kezdeményezni. A Dualphone 3088 eszköz nálunk is megrendelhető!

Lehetőség van saját Skype szám igénylésére is, mellyel kiválthatja vezetékes telefonját is. (Figyelem! A Skype rendszer segélyhívásra nem alkalmas!)

Kérje részletes ajánlatunkat és rendelje meg szolgáltatásunkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Csatlakozzon az olcsóbban telefonáló emberek közösségéhez!

Skype rendszeren keresztül kedvezményesebben tud telefonálni a világ bármely pontjára. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Az ajánlatkérő e-mailben kérem írja le mire lenne szüksége!

Módosítás dátuma: 2013. március 20. szerda, 09:36